Välkommen till IP-Nordic!

Nordisk hosting med ledande prestanda, kvalité och säkerhet

Sedan IP-Nordic startades har vi fokuserat på att erbjuda våra kunder hostingtjänster med den bästa kvalitén och en utomstående support.

Vår Historia

IP-Nordic's historia börjar 2016 av en ren slump då Oliver Funke började experimentera med datorer. Med tiden började erfarenheten bli större och tillslut startade Oliver ett projekt som fick namnet "Atomica". Projektet var gratis att delta i och i utbyte mot att man lämnade feedback så fick man gratis hostingtjänster. Efter en tid av många användare lades projektet ner pågrund av bristanda ekonomi. I November 2019 började det planeras om att använda den kunskap och erfarenhet som man fick under projektet "Atomica's" tid för att kunna erbjuda en modern och hög kvalitativ hosting för alla. Då kom IP-Nordic upp. Idag är vi en del av NMP, som erbjuder tjänster inom IT, film, tv och radio. Tack vare den erfarenhet och kunskap har vi idag byggt upp den moderna hostingen!

Vårt Mål

Målet med IP-Nordic är att göra hosting med kvalité tillgängligt för alla, oavsett budget. Vi tycker att din budget eller din nivå på kunskap inte ska stoppa dig, därför har vi investerat tid, pengar och arbete i att bygga upp en plattform som passar alla, oavsett kunskap men också bygga hostingtjänster som passar allas budget. Tack vare det vi investerat kan vi idag leverera hostingtjänster som passar alla! Modern hosting, för alla!

En del av NMP

IP-Nordic är en del av företaget NMP, Norrortsmedieproduktion i Täby, som är ett lokalt företag som tillhandahåller radio, internettidningar och IT tjänster. I Januari 2019 började det planeras att dedikera en del av NMP för just IT, Hostingtjänster. Vilket senare blev till verklighet då Oliver Funke som är en de drivande krafterna bakom NMP startade upp IP-Nordic med stöd av NMP. Tack vare detta kan vi idag inte bara erbjuda hostingtjänster utan kompletta IT tjänster för företag och organisationer.

Vårt Team

Oliver Funke

Support & Sälj

"Tanken bakom IP-Nordic är att vi ska leverera hosting med kvalité som passar allas ändamål och budgetar."

Jonas Eklund

Sälj

"Vi blandar vår kunskap och kreativitet för att skapa nya och inovativa hostingtjänster för alla."

Vill du jobba med oss?

Starta din karriär hos IP-Nordic

Är du en person med gediget teknik och service intresse? Mejla ditt CV och personligt brev till karriar@ip-nordic.se

Vill du jobba med oss?

Starta din karriär hos IP-Nordic

Är du en person med gediget teknik och service intresse? Mejla ditt CV och personligt brev till karriar@ip-nordic.se

Behöver du hjälp eller har frågor?

Vårt support/sälj team är tillgängligt alla dagar i veckan. Du når dem via livechatt, mejl eller genom att öppna ett supportärende i kundpanelen.

Kontakta Oss

Behöver du hjälp? Kontakta vår kundservice via livechatt, mejl och messenger

©2020 IP-Nordic, en del av NMP