Laddar...
Vårt Mål

Målet med IP-Nordic är att erbjuda hosting med kvalité och säkerhet till ett rimligt pris

Läs mer
Vår Vision

Vår vision är att utveckla en hållbar och säker hostingindustri i norden och resten av världen

Läs mer
Globalt Arbete
Vår Strategi

Tillsammans med våra partners arbeta för utbyggnation av miljövänliga datacenter

Läs mer

Om IP-Nordic

Vilka är vi?

Historia

IP-Nordic's historia går tillbaka till 2016 då projektet "Atomica" startade. Projektet "Atomica" va helt gratis att delta i och i utbyte mot att man lämnade feedback på experimentiella hostingtjänster så fick man använda dessa tjänster. Efter en tid av många användare lades projektet ner pågrund av bristande ekonomi. I November 2019 började det planeras att använda den kunskap och erfarenhet man fått under projektet "Atomica's" tid för att kunna erbjuda en modern med hög kvalité för alla. Då kom IP-Nordic upp. Idag är vi inriktade på så kallade VPSer (Virtual Private Server) där du som kund hyr en isolerad del av en dedikerad server.

Vårt Mål

Målet med IP-Nordic är att tillgängliggöra hosting med hög kvalité, prestanda och säkerhet till alla. Vi satsar utöver detta på att erbjuda en professionell och tillgänglig support, alla dagar i veckan året om.

Säkerhet

Alla våra servrar står placerade i datacenter runt om i norden som är utrustade med branschledande säkerhetsfunktioner. Bland annat DDoS skydd, smarta brandväggar och anti-malware system.

Kontrollpanel

Vi har utvecklat (och fortsätter att utveckla) vår kontrollpanel "Mitt IP-Nordic". "Mitt IP-Nordic" är vår kontrollpanel där du som kund kan hantera alla dina tjänster du har oss. Du hantera dina fakturor, uppgradera/nedgradera dina tjänster och kan öppna supportärenden. Allt detta och mycket mer är samlat i "Mitt IP-Nordic".

Support

Sedan starten har support varit en central del i vårt arbete mot "Den moderna hostingen". Vi tycker att du som kund har rätt till en kunnig, tillgänglig och personlig support. Därför har vi skippat automatiserade chatrobottar och autosvar. Vi erbjuder istället personlig support alla dagar i veckan, året om. Du når supporten via Mitt IP-Nordic, Livechatt, Mejl eller Messenger.

Direkt Installation

Skippa långa väntetider på manuella installationer av hostingtjänster. Våra automatiserade system installerar din beställda tjänst direkt efter du lagt din beställning. Din tjänst är redo inom 2 minuter och du kan när som helst ominstallera till valfritt OS via "Mitt IP-Nordic".

Teamet bakom IP-Nordic

Vi utvecklare den morderna hostingen

team

Oliver F

Support & Tekniker
Mitt uppdrag är att besvara supportfrågor och se över all teknik
Kontakta
team

Jonas E

Sälj & Ekonomi
Mitt uppdrag på IP-Nordic är att utforma säljstrategier och ekonomi
Kontakta
team

Kan du bidra?

Starta din karrirär hos oss
Är du driven, teknik- & serviceintresserad? Sök plats hos oss.
Sök Anställning
Frågor?
I vår FAQ så hittar du de vanligaste frågorna vi får, annars kan du alltid kontakta oss!